OsztalekPortfolio.com
„Tudják, mi okoz nekem örömet?
Az osztalékaim beérkezése.”
(John D. Rockefeller)

Előadás kiegészítők

A teljes hozam három összetevője

magyar nyelvű videó:

 

angol nyelvű PDF (letöltés)

A W.W. Grainger részvény vásárlás háttere

magyar nyelvű videó:

 

Ez a videó 2017 októberében készült, mert akkortól létezik magyar nyelvű videós kiegészítés a FALCON Method hírlevélhez. Az eredeti vásárlást alátámasztó 2017 augusztusi elemzést alább olvashatod. (Azóta egyébként hosszabban szoktam beszélni a célpontokról, de az első videóknál még törekedtem a tömörségre.) 

angol nyelvű PDF (letöltés)

Olvass bele! Egyetlen kattintásra vagy tőle, hogy teljes terjedelmében olvashasd a prémium hírlevél egyik korábbi számát. Semmilyen adatot nem kell megadnod hozzá.
Letöltöm a hírlevelet

Az előadás során említett könyvek

The Future for Investors: Why the Tried and the True Triumphs Over the Bold and the New (Jeremy J. Siegel)

What Works on Wall Street, Fourth Edition: The Classic Guide to the Best-Performing Investment Strategies of All Time (James P. O'Shaughnessy)

The FALCON Method: A Proven System for Building Passive Income and Wealth Through Stock Investing (David Solyomi)

Említett linkek

Csapjunk le rá, ha senkinek nem kell! (Cikk a Target részvényről a KBC Equitas oldalán)

The Smartest Things Ever Said About Market Timing (idézetek a piaci időzítésről, angol nyelven)

The 5 Steps of the FALCON Method (a prémium hírlevél mögötti folyamat leírása, historikus bizonyítékokkal, angol nyelven)

Pénzügyi, befektetési szószedet (angol nyelven)

Részvényadatbázis osztaléktörténet alapján (magyarországi IP címről időnként nem érhető el)

Vélemények a FALCON Method hírlevélről

Zsuzsa: „Pusztán azért, mert látom értelmét a megtakarításnak, lényegesen több pénzt tudok félretenni.”

Itt találsz több videó és hangfelvétel formájában megosztott véleményt: http://osztalekportfolio.com/falcon_method_velemenyek

Ne kockáztass semmit, mégis tudd meg, Neked való-e a prémium hírlevél szolgáltatás!

Sosem voltam az a rábeszélős, nyomulós értékesítő típus, így most is inkább arra buzdítalak, hogy ha már az amerikai piacon bevett szokás az ingyenes próbaidő felajánlása, és ezért nekem is követnem kellett a trendet, akkor élj a lehetőséggel: nézz rá kockázatmentesen a legfrissebb hírlevélre, sőt a teljes eddigi archívumra is!

Ha az alábbi lépések mentén elindítod a 7 napos próbát, már rögtön az elején írj nekem, és adok is hozzáférést a magyar nyelvű videókhoz, valamint a személyes portfólióm követéséhez, hogy a legtöbbet hozhasd ki a tesztidőszakból.

  1. Ezen az oldalon tudsz feliratkozni a prémium hírlevélre. Klikkelj a "Start Your 7-day Free Trial Now!" feliratú zöld gombra, majd a megjelenő űrlapon a "Discount Code" mezőbe írd be ezt: MPA2018 (Ez a konferencián kapott kódod, ami kedvezményre jogosít.) A kód beírása után nyomd meg az Apply gombot az érvényesítéshez!
  2. Meg kell majd adnod a bankkártya adataidat, de semmilyen összeg nem kerül levonásra a kártyádról, mivel a 7 napos próbaidőszak teljesen ingyenes! (A bankkártya adatok a világ egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb online fizetési szolgáltatójához kerülnek, én egy pillanatig sem látom őket.)
  3. A 7 próbanap alatt jelezheted felém emailben, ha valamiért mégsem szeretnéd a hírlevelet. Ekkor megszüntetem az előfizetésed, és semmit nem kell fizetned. Csak arra kérlek, hogy ne centizd ki nagyon a lemondást, mert nem ülök napi 24 órában gép előtt.
  4. Ha tetszik, amit látsz, akkor a próbaidő elteltével az éves előfizetési díj levonódik a kártyádról.
  5. Még egy fontos infó: a feliratkozás után azonnal eléred a prémium hírlevél teljes archívumát, tehát olyanról szó sincs, hogy csak a következő megjelenésre vársz, és addig nem kapnál semmit. Hidd el, bőven van már olvasnivaló az archívumban!

A kupon által elérhető kedvezményes ár örökre szól, pontosabban addig, amíg aktív előfizetéssel rendelkezel. Akik kitartanak mellettem és hosszú távon követik ezt a befektetési stratégiát, azokat nem érintik a jövőbeli árváltozások. (Az éves előfizetés 12 hónapig érvényes, nem számít, hogy közben mikor jön el a naptári év vége. Azért emelem ezt ki, mert sokan rákérdeztek.)

A prémium hírlevél minden hónap első vasárnapján jelenik meg, a magyar nyelvű kiegészítő videót pedig egy-két nappal később teszem közzé. A videókat a hírlevél előfizetőjeként ezen az oldalon tudod megnézni: http://osztalekportfolio.com/falcon_method_videok

A 7 napos ingyenes próbában tényleg semmi kockázat nincs. Ha kíváncsi vagy a prémium hírlevélre, nézd meg még ma!


Minden részletet megtalálsz a thefalconmethod.com oldalon, engem pedig változatlanul elérsz az osztalekportfolio@osztalekportfolio.com címen, értelemszerűen magyarul is.