OsztalekPortfolio.com
„Tudják, mi okoz nekem örömet?
Az osztalékaim beérkezése.”
(John D. Rockefeller)

FALCON Method vélemények

Egész pontosan 644-en szavaztak bizalmat a FALCON Method befektetési hírlevélnek az indulását követő első éven belül.

Ami pedig még ennél is jobb, hogy közülük néhányan önzetlenül segítettek, amikor azt kértem, hogy videó vagy hangüzenet formájában mondják el a véleményüket a szolgáltatásról.

A kapott anyagokat egyáltalán nem szerkesztettem, ahogy azt látni és hallani fogod. Szerettem volna őket a legtermészetesebb formájukban közzétenni, mert ha a helyedben lennék, így találnám őket a leginkább hitelesnek és érdekesnek.

Gergely

„A két online tanfolyam elvégzése után nem gondoltam, hogy FALCON előfizető leszek…”

 

Zoli

„Egyre magabiztosabb vagyok a hírlevéllel. A magyar nyelvű videó több egy egyszerű fordításnál, informálisabb és több szubjektív vélemény is megjelenik benne…”

 

Csaba

„A hírlevél egy nagyon jó előszűrő, kiindulópont számomra. Főleg a magyar nyelvű videót és hanganyagot használom.”

 

Ha kedvet kaptál a FALCON Method hírlevél ingyenes kipróbálásához, akkor itt találsz infókat magyarul arról, hogyan tudsz kockázatmentesen csatlakozni a hírlevelesek népes táborához:
http://osztalekportfolio.com/premium_hirlevel

Tipp: Használd a kuponkódot, amit ebben a letölthető PDF-ben találsz!

 

Péter

„Számomra ez az elhivatottság meggyőző.”

 

Bálint

„Csak azt bánom, hogy nem találkoztam vele évekkel korábban. A hírlevelet ár-érték arányban az egyik legjobb befektetési döntésemnek gondolom. Általában az egy oldalas összefoglalót nézem meg először, a legjobban ugyanakkor a kiegészítő videók tetszenek, mert rengeteget lehet belőlük tanulni.”

 

Zsuzsa

„Pusztán azért, mert látom értelmét a megtakarításnak, lényegesen több pénzt tudok félretenni.”

 

Gyula

„Ahogy visszatekintek az első FALCON hírleveles évemre, azt látom, hogy nagyon sokat fejlődtem.”

 

József

„Nem rendelkezem pénzügyi végzettséggel, mégis sikeresen alkalmazom a FALCON-módszert, mert Dávid magyarázata egyszerű és világos. A hírlevél előfizetése már sokszorosan megtérült számomra.”

 

Nézd meg magadnak!

Ha kedvet kaptál a FALCON Method hírlevél ingyenes kipróbálásához, akkor itt találsz infókat magyarul arról, hogyan tudsz kockázatmentesen csatlakozni a hírlevelesek népes táborához:
http://osztalekportfolio.com/premium_hirlevel

Tipp: Használd a kuponkódot, amit ebben a letölthető PDF-ben találsz!


Ha pedig már tagja vagy a FALCON-családnak, és Neked is van véleményed, amit videó vagy hanganyag formájában szívesen megosztasz, akkor azt kérlek, hogy ide töltsd fel: https://goo.gl/sMRttd
(A honlapon mindenkit keresztnévvel jelölök, de ha szeretnél, az anyagban teljes névvel is bemutatkozhatsz. Ez is abszolút Rád van bízva, ahogy az üzenet tartalma is. Köszönöm!)