OsztalekPortfolio.com
„Tudják, mi okoz nekem örömet?
Az osztalékaim beérkezése.”
(John D. Rockefeller)

Beszélgessünk az osztalékbefektetésről! (2018.05.23.)

197-en jöttünk össze az első olyan kérdés-válasz formátumú rendezvényen, ahol az osztalékbefektetés témája volt fókuszban. Nagyon jó hangulatban telt a két és fél óra, az esemény végén pedig szinte minden résztvevő feltette a kezét annál a kérdésnél, hogy hallott-e számára hasznosat az este folyamán. A rendezvény ezzel maximálisan elérte a célját.

Az alapötlet egyszerű volt…

Az a tapasztalatom, hogy bármilyen aktuális és érdekes előadással készülök azokra a rendezvényekre, amikre vendégelőadóként meghívnak, minden ilyen alkalomnak az a csúcspontja, amikor a végén körülvesznek az emberek, és mindenkinek a kérdéseit átbeszéljük. Ez adott egy ötletet…

Miért ne kezdhetnénk rögtön a csúcsponttal? Ezen az eseményen éppen ezért nem egy „előre gyártott” prezentációt fogsz hallani, hanem az osztalékbefektetés iránt érdeklődők és esetleg ezt már a gyakorlatban is művelők felmerülő kérdéseire válaszolok.


Alább látsz néhány fotót a megvalósításról. Talán a hangulatból is átjön valami…

Honnan érkeztek a kérdések?

Nem bíztam a véletlenre a dolgot, ezért a rendezvény előtt egy online felületen gyűjtöttem kérdéseket, és a legtöbb szavazatot kapó, legnépszerűbb kérdésekre előre felkészültem. Ezek megválaszolása mellett a helyszínen is több kérdés érkezett, kezdő és haladóbb szintűek egyaránt.

A visszajelzések alapján pörgős két és fél órát hoztunk össze, és abszolút kihoztuk az időkeretből a lehető legtöbbet.

Ha lesz hasonló rendezvény a jövőben, a regisztrált felhasználókat emailben értesítem róla.