OsztalekPortfolio.com
„Tudják, mi okoz nekem örömet?
Az osztalékaim beérkezése.”
(John D. Rockefeller)

Egy ironman vallomásai könyv

Nem vagyok elég jó”, és emiatt „nem fognak szeretni”.

Éreztél már ilyet? Ez a két félelem mindenkiben jelen van, csak az a kérdés, mihez kezdesz velük! Hagyod, hogy tartósan lehúzzanak, vagy felhasználod őket a korlátaid megsemmisítéséhez? Víziszonyos, önbizalom-hiányos fiúból úgy váltam ironmanné, hogy a második utat választottam, és B terv nélkül vágtam bele az eszement kalandba, amin keresztül felszabadíthattam magam.

Minden lehetetlennek tűnő küldetés magában rejti a legmélyebb önismeret, ezáltal egy teljesen új életminőség elérésének esélyét. Az ironman csupán egy cím, melynek kiérdemléséhez egy 226 km-es távú triatlonversenyt kell szintidőn belül teljesíteni. Aki azonban a felkészülés fizikai oldala mellett ahhoz is elég erős, hogy belenézzen a kíméletlenül őszinte tükörbe, amit egy ilyen utazás elé tár, annak örökre megváltozik az élete. Legyél akár sportoló, akár tudatos életre törekvő olvasó, az itt megosztott történettől és a felvetett kérdésektől nagyon sokat kaphatsz.

Az első ironman-teljesítésemet követően két évig pihent érintetlenül a naplószerű kézirat, mivel nem voltam biztos benne, hogy szeretném-e könyvformában megjelentetni. Ha elolvasod, megérted, miért…

„A vidámpark hullámvasútja egy sík vonatozás ahhoz képest, amiken a hosszútávú triatlonban eltöltött eddigi éveim alatt keresztülmentem. A Dávid által leírt önismereti utazás sok pontján én is átestem. Legyél bajnok vagy csak egy egyszerű teljesítő, biztos, hogy az ironman örökre megváltoztatja az életed. Ajánlom a könyvet azoknak, akik ezt az utazást nem a szakmai, hanem inkább az emberi oldaláról szeretnék jobban megismerni.”
Flander Márton, tizenkilencszeres ironman-teljesítő, többszörös hosszútávú magyar bajnok  

Nem az optimális pedálfordulatszámról, a tökéletes frissítés titkos receptjéről és a helyes táplálkozásról olvashatsz a könyvben. Megkockáztatom, hogy bármire is számítasz, mindenképp meg fogsz lepődni. Felfoghatod szórakoztató olvasmánynak is ezt a sportköntösben tálalt önismereti kalandot, ha azonban elég bátor vagy, rengeteg számodra is releváns, helyenként igen kényelmetlen kérdéssel szembesülhetsz.

Olvass bele!

Másfél órát aludtam. Az ironman egyik utolsó nagy tanítása a verseny előtti éjszakára maradt, így jobb híján csak forgolódtam az ágyban. Saját pusztító gondolataim céltáblája voltam. Te még mindig félsz a víztől! Mihez kezdesz majd egy 30 méter mély tóban, ahol 700 igazi versenyző fog összerugdosni?! Egy-egy pillanatra olyan volt, mintha kívülről látnám magam, és az egész szenvedés nevetségesnek, jelentéktelennek tűnt, de aztán a külső nézőponttal megáldott operatőrből újra visszazökkentem a főszerepbe, és teljes átéléssel játszottam tovább.
Tovább olvasom

Diószegi Ádám jógaoktató fogalmazta meg a következő gondolatot: "Sokszor onnan lehet tudni, hogy az ember egy helyzettel kapcsolatban tényleg őszintén magába nézett, hogy talál végül valamit, aminek nem örül túlzottan." Bőséggel találtam ilyeneket, miközben végigmentem az ironman által kijelölt úton, és mivel nem futamodtam meg a kihívások elől, minden területen megváltozott az életem. Egyedül rajtad áll, Te mit kapsz ettől a könyvtől.

„Kíméletlenül őszinte önismereti utazás. Látszólag sportkönyv. Valójában a személyes fejlődés legfontosabb eszközeit osztja meg. Mi egy szuszra olvastuk végig.”
Vietorisz Szilvia és Szalay Ádám személyiségfejlesztők

A könyv bolti ára 3990 Ft. Az OsztalékPortfólió oldalon 20% kedvezménnyel, 3190 Ft-ért rendelheted meg. (244 oldal terjedelem, A5-ös méret.)

Amennyiben egynél több példányt szeretnél vagy külföldre kéred a szállítást, kérlek írj egy emailt az osztalekportfolio@osztalekportfolio.com címre, hogy pontos információt adhassak a szállítási feltételekről, illetve megtaláljuk a számodra leginkább megfelelő megoldást.

„Meglepett és megfogott, hogy ez a könyv nem áll meg a siker megcélzásánál és elérésénél. Aki kapcsolódik a leírtakhoz, garantáltan sokat gondolkodhat, tanulhat az itt bemutatott nagyon gazdag és változatos úton. Ajánlom a könyvet mindazoknak, akik inspirációt, lendületet szeretnének meríteni az életútjuk jelen pontján.”
Dr. Smohai Máté, sportpszichológus

FONTOS: Ez a könyv egyáltalán nem az osztalékfókuszú részvénybefektetésről szól! Véletlenül se rejtettem el benne olyan „titkokat”, amiket az Osztalékból szabadon című könyvből kihagytam. Teljesen másért érdemes elolvasnod…

 

A könyvrendelés átmenetileg szünetel. Az "Egy ironman vallomásai" című könyvet beszerezheted a könyvesboltokban (pl. a Libri hálózatában), vagy meg is rendelheted a legnagyobb online könyvesboltok oldalain.