OsztalekPortfolio.com
„Tudják, mi okoz nekem örömet?
Az osztalékaim beérkezése.”
(John D. Rockefeller)

Online osztalékbefektetési képzés

Évről évre növekvő passzív bevétel, minimális időráfordítással és közgazdasági végzettség nélkül. Az ehhez szükséges tudást kínálja az „Osztalékból szabadon” online képzés.

Tudtad, hogy a tréning bevezető, valamint első moduljának videóit ingyenesen megnézheted? Tovább az ajándék videókhoz!

Folyamatosan dolgozol, ennek ellenére nem érzed, hogy közelebb kerülnél a pénzügyi szabadsághoz, amikor már nem kell eladnod az idődet, hanem a korábban megkeresett pénzed dolgozik érted? Ismerős érzés. Az én életemben az osztalékbefektetés oldotta fel ezt a konfliktust és hozta elérhető közelségbe az anyagi függetlenséget, 33 éves koromra. Ezért szeretném a lehető legszélesebb körben megosztani ezt a tudást.

A hosszú távú befektetési siker nem szerencse kérdése. Ha „akciós áron” vásárolsz egy olyan pénztermelő eszközt, ami évről évre egyre több pénzt tesz a zsebedbe, menthetetlenül meggazdagszol. Nem egyik napról a másikra, de biztosan és kiszámíthatóan haladhatsz az anyagi függetlenség felé!

Ilyen pénztermelő eszközök márpedig léteznek és számodra is elérhetők! Vegyük például a Procter & Gamble nevű céget, ami 1890 óta minden évben kifizeti a megtermelt nyereségének egy részét a tulajdonosainak (részvényeseinek), osztalék formájában. Ráadásul ezt az osztalékot 59 éve minden évben emeli, egyre több pénzt téve részvényesei zsebébe. És ez messze nem egyedi eset…

Már nagyszüleid korában is voltak ilyen vállalatok és várhatóan még unokáid is boldogan felvehetik majd az osztalékaikat. Ebben a tréningben megtanulhatod, hogyan azonosítsd az ilyen minőségi befektetési célpontokat és mikor vásárolj a részvényeikből, hogy a lehető legkiemelkedőbb eredményt érhesd el. Az átadott befektetési rendszer lépésről lépésre történő alkalmazásával mérhetően egyre közelebb kerülsz majd ahhoz az állapothoz, hogy a passzív bevételeid fedezzék megélhetési költségeidet. Egy stresszmentes utazásra invitállak, ami közben az irányítást mindvégig magadnál tarthatod, senki másra nem kell rábíznod családod pénzügyi jövőjét!

Mit kapsz?

 • Összesen 10 órányi videót, mely a könnyű feldolgozhatóság érdekében tartalmi modulok szerint rövid részekre tagolt. (Ha egyszer megvásároltad a videókat, azokat időtől és megtekintési számtól függetlenül korlátlanul eléred. Így bármikor ismétlésre van szükséged, könnyedén megteheted.)
 • Egy időtálló vagyonépítési megoldást (ami a legrégebbre visszanyúló kutatási adatok szerint 1802 óta is működik), lépésről lépésre alkalmazható formában. Hiszem, hogy még a gyerekeid és remélhetőleg családod több generációja is hasznosítja majd ezt a tudást.
 • Egyedi rendszert, ami több tucat nemzetközi szakkönyv anyagának szintetizálásával, szerzőikkel való hosszas konzultációk és több évnyi saját tapasztalat eredményeként állt elő.
 • Gyakorlatban alkalmazható tudást! Az elméleti hátteret is megosztom ugyan, és egy rendkívül értékes forrásjegyzéket is adok az elmélyülni vágyóknak, a tréning legnagyobb előnye azonban, hogy abszolút használható tudást szerzel.
 • Őszinteséget. Én nem csak beszélek az osztalékbefektetésről, hanem csinálom is! Ennek megfelelően hibáztam és tanultam rengeteget, így többet adhatok Neked, mint egy önjelölt elméleti „szakember”.
 • Tökéletesen megérted majd, hogyan és miért működik ez a befektetési megközelítés, ez a tudás pedig magabiztosságot ad, hogy elkezdd alkalmazni a tanultakat. (Családtagjaimon teszteltem első körben a videó tréninget és volt köztük, aki megjegyezte: kár hogy én csinálom ezt a családban, és csak egy számlánk van, mert most már ő is szívesen elkezdené. Pedig az illetőnek semmi köze a pénzügyekhez!)
 • Kontrollt: végre nem mások tippjeire és jóindulatára kell hagyatkoznod, hanem önálló és megalapozott döntéseket tudsz hozni, melyek családod pénzügyi jövőjének építését szolgálják. Ha számodra érték, hogy nem kell kiadni az irányítást a kezedből életed egyik legmeghatározóbb területén, a pénzügyeidben, akkor a legjobb helyen jársz!
 • Támogatást: ha a képzés anyagainak feldolgozását követően is maradnak kérdéseid, szívesen segítek. Sőt, ha olyat kérdezel, ami többek hasznára válhat, kiegészítem a videó anyagot a válasszal, hogy ezáltal másoknak is többet adhassak.

Ki találta ezt ki?

Sajnos nem én találtam fel az osztalékbefektetést, viszont ettől talán hitelesebb is számodra. Éveken keresztül kerestem azt a befektetési megoldást, ami kiszámítható, tervezhető módon növekvő passzív bevételt termel számomra. Ezen az úton több száz nemzetközi befektetési szakkönyvet olvastam el, feltettem kérdéseimet az íróiknak, több elismert szakértőnek, majd idővel fókuszáltam tanulási erőfeszítéseimet az osztalékbefektetés területére. Szerencsére ennek a szegmensnek is kiterjedt nemzetközi irodalma van, valamiért azonban Magyarországon sem ilyen témájú könyvvel, sem képzéssel nem találkoztam. Ezért döntöttem úgy, hogy miután éveket invesztáltam a tanulásba és mára úgy érzem, nemzetközi mércével is értéket tudok adni ezen a területen, elérhetővé teszem magyar nyelven is ezt a hasznos tudásanyagot. Ha bizalmat szavazol a képzésnek, Neked már nem kell éveket és egy kisebb vagyont befektetned egy eredményes befektetési rendszer megismerésébe, esetleg önálló összerakásába.

Érdekel a történetem?

Én sem osztalékbefektetőként indultam. Őszintén szólva nagyon nem… Hosszas bemutatkozás helyett – ha van kedved – olvasd el a könyvem egy részletét: ITT!

Mekkora hozamot érhetsz el?

Az osztalék fókuszú befektetés igazi előnye hosszú távon mutatkozik meg, ez a megközelítés véletlenül sem nyújtja a gyors meggazdagodás ígéretét. A jelenlegi piaci környezetben a következőket lehet racionális kockázatvállalás mellett elérni:

 • Az induló (első évi) osztalékhozam dollár alapon 3-5% köré tehető.
 • Mivel a befektetési célpontjainkat alkotó cégek általában évente emelik osztalékaikat, ezért reálisan 10 év alatt elérheted, hogy az eredetileg befektetett összegre vetítve már 10%-ot tegyen ki dollár alapon az éves osztalékbevételed.
 • Ha egy cég 10 év múlva a mai szinthez képest dupla osztalékot képes fizetni tulajdonosainak, mivel egyre több pénzt termel, akkor jogosan feltételezzük, hogy a részvényeinek árfolyama is emelkedik ezen időszak alatt.
 • A racionálisan várható árfolyam emelkedés és osztalékbevételek együttes eredményeként nagyságrendileg éves 9-10%-os dollárhozamot érhetsz el az osztalék fókuszú megközelítéssel.

A fenti adatokat az alapján is gondold át, hogy ez stresszmentesen megkeresett éves 10%-ot jelent! Nincs rajtad olyan nyomás, mintha aktívan kereskednél részvényekkel (vagy forex-szel).

Ráadásul ez tőled független passzív jövedelem: az osztalékok nyaralás, egy hosszabb betegség és bármilyen passzív időszak alatt is jönnek, stabil hátteret biztosítva. A magasabb százalékokkal kecsegtető megoldások többségéről ez nem mondható el, ezt ne felejtsd el!

Neked szól ez az oktatás?

Akkor érdemes jelentkezned, ha

 • Tényleg hosszú távú vagyonépítésben gondolkodsz. 10 éves időtávnál rövidebb idő alatt egyszerűen nem érezhető a sorozatos osztalékemelések óriási előnye.
 • Tudsz angolul. Beszélni nem kell, de az írott szöveget szótár segítségével megérteni mindenképp fontos! Elsősorban amerikai cégek részvényeiről lesz szó, ezek pedig angol nyelven kommunikálnak befektetőikkel. (A tréningen megérted majd, miért az amerikai tőzsdén jegyzett – többségében nemzetközi – cégekre érdemes összepontosítani.)
 • Előnyt jelent neked, hogy nem kell kiadni a kontrollt a kezedből. Ha másra bízod a pénzed, az nem befektetés. Sajnos ezt egyre többen a saját bőrükön tapasztalják…
 • Elfogadod a tanulási utat és felvállalod az önálló döntéshozással járó felelősséget, nem mások tippjeit kergeted. A képzés végére képes leszel megalapozott döntéseket hozni és egy bizonyítottan eredményes befektetési stratégiát működtetni. Nem lesz szükséged mások tanácsaira és nem is fogok se saját, se külső előfizetéses szolgáltatásokat ajánlani neked.
 • Rendelkezel legalább 5.000 dollárnyi induló tőkével. Ebből még messze nem érhető el az anyagi függetlenség, az általam használt Interactive Brokers viszont megköveteli ezt a számlanyitáshoz. (Ha más brókercéget választasz, a minimum összeg változhat.)

Mennyi időt kell rászánni?

A tréning feldolgozása – a korábbi személyes képzéseim tapasztalatai alapján – legalább két napot vesz igénybe. Az online formátum előnye, hogy saját tempódban haladhatsz, magadnak osztod be az idődet, de úgy számolj, hogy ennyi mindenképp kell majd rá.
A gyakorlatba történő átültetés első fázisában érdemes még néhány napot (talán egy hétvégét) rászánnod arra, hogy azonosítsd az első befektetési célpontjaidat a megtanult rendszer segítségével, a későbbiekben azonban heti 1-2 órának bőségesen elégnek kell lennie az osztalékportfóliód kezeléséhez, a cégeiddel kapcsolatos (ritkán bekövetkező) fontos események követéséhez. Ennél passzívabb bevételtermelő megoldással én még nem találkoztam.

A képzés ára:

116402 Ft + áfa, azaz bruttó 147830 Ft

A személyes formában tartott, kétnapos tréningem ára ennek csaknem duplája volt, mégis olyan visszajelzéseket kaptam a kurzus végére, hogy „ez a tudás ennél sokkal többet ér”.

Tartalmát tekintve ez a tréninganyag (tapasztalataim szerint nemzetközi összevetésben is) abszolút a prémium minőséget képviseli, mégis szeretném a lehető legszélesebb kör számára elérhetővé tenni, ezért szándékosan úgy áraztam, hogy ha a tudásanyag megszerzése mellett döntesz, máris elmondhasd magadról: korunk egyik legsikeresebb befektetőjéhez, a tréning során rengetegszer idézett Warren Buffett-hez hasonlóan Te is lecsapsz, ha alulértékelt minőségi célpontot látsz.

„Price is what you pay, value is what you get.” Warren Buffett


(Távol áll tőlem a negatív, riogató marketing, mivel azonban a tréningben is őszintén beszélek majd a hibáimról, engedj meg egy elgondolkodtató megjegyzést: Már egyetlen befektetési hiba elkerülésével bőven megtérül a képzés ára.)

Ne vegyél zsákbamacskát, nézz bele a tréningbe!

Szeretném a lehető legjobban megkönnyíteni a döntésed, ezért már a képzésre jelentkezés előtt pontosan tudhatod, mit kapsz majd.

A teljes tartalmi struktúrát ITT találod, az első két modult nyitottá tettem, előfizetés nélkül is megnézheted őket. (6 videót és egy könyvrészletet adok, hogy segítsek eldönteni, Neked való-e az osztalékért történő befektetés.)

Egy dolgot kérek cserében: ha megnézted a videókat, ne halogasd a döntést! Én egy évet vártam a „partvonalon”, amikor tudásom alapján már bátran építenem kellett volna az osztalékportfóliómat. Ez óriási hiba volt, amiről őszintén beszélek majd a tréningben. Ebben a műfajban az idő rendkívül értékes, bízom benne, hogy a képzés elvégzése után Neked is dolgozik majd!

A képzés ára bruttó 147830 Ft.

Ha már regisztráltál nálunk, lépj be itt!
Ha még nem, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Elfogadom az ÁSZF-et, a Jogi nyilatkozatot
 
Mi fog történni, miután megnyomod a "Regisztrálok" gombot?
Átirányítunk a Barion teljesen biztonságos fizetési oldalára, ahol megadhatod a kártyaadataidat, vagy ha van Barion fiókod, fizethetsz azon keresztül.
Amint megnyomtad a Fizetek gombot, azonnal hozzáférést kapsz a megvásárolt anyagokhoz, és minden információt elküldök emailben.
Feliratkozom a havi hírlevélre
Az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez a tájékoztatóban, elsősorban a 8.2. pontban foglaltak szerint.
Mennyi az eredménye az összeadásnak?
9 + 1