OsztalekPortfolio.com
„Tudják, mi okoz nekem örömet?
Az osztalékaim beérkezése.”
(John D. Rockefeller)

Osztalékból szabadon könyv

Építs generációkon átívelő gazdagságot egyszerű lépések sorozatával! Évszázadok óta bizonyítottan működő recept, amelyről Magyarországon alig hallhattál. Eddig…

Eleged van a gyakorlati élettől messze elrugaszkodott, amerikai típusú sikerkönyvekből?

Unod, hogy ha pénzről van szó, még a legnevesebb szerzők is mellébeszélnek ahelyett, hogy követhető, alkalmazható tanácsokat adnának?

Szeretnél kiszámítható és egyre növekvő passzív bevételhez jutni, miközben a folyamat során mindvégig érted, mi történik a pénzeddel és magadnál tartod a kontrollt?

Ha kapsz egy logikusan felépített, egyszerűen megérthető, ugyanakkor évszázadok óta eredményesen működő befektetési rendszert, hajlandó vagy ennek birtokában cselekedni saját magad és a családod pénzügyi jövőjéért?

Akkor jó helyen jársz! Ez a könyv megmutatja, elmagyarázza és lépésről lépésre megtanítja, hogyan alkalmazhatod ezt a kiemelkedően sikeres vagyonépítési megoldást.

„A könyv jól megírt, egyszerű, követhető és logikus receptet ad. Kezdő és haladó befektetőknek egyaránt ajánlott olvasmány!”
Korányi G. Tamás, a napi.hu főszerkesztője

Véletlenül sincs szükséged pénzügyi végzettségre, mindössze heti 1-2 óra időráfordításra. Az anyagi függetlenség számodra is elérhető, ha elhiszed, hogy nem a pénz ennek a valódi akadálya!

Aktív éveink alatt bőven többet keresünk és költünk el „nem megélhetésre”, mint amennyiből a könyvben részletezett rendszer segítségével elérhető az anyagi függetlenség. A tudás és a konkrét terv az, amelyet magabiztosan alkalmazva érezhetően és mérhetően egyre közelebb jutunk a célunkhoz, ami igazán motiválttá tesz a megtakarításra és befektetésre.

„Amit az Olvasó a kezében tart, az hiánypótló alapmű. Nem mellesleg letehetetlenül izgalmas.”
Vietorisz Szilvia és Szalay Ádám személyiségfejlesztők, sikerkod.hu

Könyvemmel a hosszú távú, tudatos vagyonépítés lépésről lépésre követhető, évszázadok óta működő, bárki által alkalmazható rendszerét adom át tökéletesen közérthető formában. Ezzel helyére kerül a pénzügyi kirakó hiányzó eleme: a kemény munkával megkeresett pénz végre kiszámítható és évről évre növekvő passzív bevételt termel, egyre elérhetőbb közelségbe hozva a pénzügyi szabadságot.

Olvass bele!

Már tízéves korom körül arról álmodoztam, hogy egyszer sok pénzem lesz, és simán megélek majd a kamataiból. Konkrét összegek is voltak a fejemben, annyi idősen azonban nyilván nem számoltam az inflációval, a kamatkörnyezet változásával – tulajdonképpen semmivel. „Csak” egy életérzés lebegett előttem célként, ami olyan erősen húzott magához, hogy – utólag visszanézve – lehetetlen is lett volna nem elérni. A legtöbb tízéves forma gyereknek egészen más dolgok járhatnak a fejében, az én szüleim viszont éppen akkor váltak, és nagyon hamar két brutálisan eltérő pénzügyi valóság tárult fel előttem.
Tovább olvasom

Ha számodra növeli a hitelességet, hogy többet tudsz az íróról és ezzel együtt a könyv létrejöttének történetéről, akkor a Rólam menüpontban érdemes még szétnézned.

„Akik képesek hosszú távon gondolkozni, és nem sajnálnak heti néhány órát a befektetéseikre fordítani, azok itt megtalálják, amit keresnek. Megéri komolyan venni a könyvet és a szerzőt is.”
Bán Zoltán, a Net Média Zrt. (Portfolio.hu) vezérigazgatója

A könyv bolti ára 3790 Ft. (192 oldal terjedelem, A5-ös méret. Kiegészítő online videókkal, a könnyebb alkalmazhatóság kedvéért.)

Amennyiben egynél több példányt szeretnél vagy külföldre kéred a szállítást, kérlek írj egy emailt az osztalekportfolio@gmail.com címre, hogy pontos információt adhassak a szállítási feltételekről, illetve megtaláljuk a számodra leginkább megfelelő megoldást.

„Dávid könyvének segítségével bárki elindulhat az anyagi függetlenné válás útján."
Nagy Gergely, OpcioGuru

A könyvrendelés átmenetileg szünetel. Az Osztalékból szabadon könyvet beszerezheted a könyvesboltokban (pl. a Libri hálózatában), vagy meg is rendelheted a legnagyobb online könyvesboltok oldalain.