OsztalekPortfolio.com
„Tudják, mi okoz nekem örömet?
Az osztalékaim beérkezése.”
(John D. Rockefeller)

Prémium Hírlevél

2017-ben elindult a nemzetközi prémium hírlevél szolgáltatás, The FALCON Method néven.

Olvass bele! Egyetlen kattintásra vagy tőle, hogy teljes terjedelmében olvashasd a prémium hírlevél egyik korábbi számát. Semmilyen adatot nem kell megadnod hozzá.
Letöltöm a hírlevelet
Inkább belenézek a magyar nyelvű kiegészítő videóba

Míg a magyar hírlevél az osztalékbefektetés útját teljesen önállóan járókat támogatja értékes gondolatokkal, addig a prémium szolgáltatás konkrét részvény ajánlásokat és elemzéseket is tartalmaz.

A FALCON Method hírlevél tehát azoknak szól, akik segítséget szeretnének kapni a befektetési célpontok, az aktuálisan leginkább vonzónak tűnő részvények azonosításához.

A magyar közönség kedvéért az angol nyelvű prémium hírlevél mellé minden hónapban összefoglaló, magyarázó videót készítek, magyarul.

Miben más a FALCON Method folyamata, mint az Osztalékból szabadon könyvben és tréningben átadott rendszer?

A FALCON Method jóval sokoldalúbb. Ha egy cég működését egyfajta fekete dobozként fogjuk fel, és tudatos befektetőként a modellbe pénzt beszállító és kivivő „csővezetékekre” összpontosítunk, akkor azt látjuk, hogy a FALCON megközelítés mindent lefed, míg a „magyar rendszer” jelentős egyszerűsítéseket alkalmaz. Utóbbi azért van így, mert a magyar könyv és tréning megalkotásakor az volt a célom, hogy egy ingyenes források alapján, előképzettség nélkül is alkalmazható rendszert adjak át, ez pedig megkívánta az ésszerű egyszerűsítéseket.


Forrás: thefalconmethod.com (Az illusztráció a The FALCON Method, Inc. tulajdona.)

 

A FALCON folyamat üzemeltetése éves szinten jelenleg 1318 dollárba kerülő adat előfizetéseket követel meg, a több évnyi tanulás és tapasztalat mellett. Ezt a mélységű munkát már nem lehet számottevő idő, energia és pénz befektetése nélkül megúszni.

A hírlevélre feliratkozók készen kapják ezen rendszer eredményeit anélkül, hogy akár csak az adat előfizetési díjak töredékét megfizetnék.

A prémium hírlevél mögött álló részvény kiválasztási folyamat minden eleme bizonyítékokkal alátámasztott, ahogy arról ebben a bejegyzésben olvashatsz. Ha részletekbe menően érdekel, hogyan épül fel a rendszer, akkor az alábbi angol nyelvű könyvet érdemes elolvasnod.

 
 
Kattints a képre vagy nézd meg itt: https://www.amazon.com/dp/B077S92199

 

Mi van egy ilyen prémium hírlevélben?

Ahelyett, hogy hosszan ragoznám, elérhetővé tettem számodra a hírlevél egy korábbi számát. Ide klikkelve tudod letölteni, semmilyen adatot nem kell hozzá megadnod.

A hírlevél összefoglaló oldala minden hónapban tartalmazza a FALCON folyamat eredményeként előálló Top 10-es részvény listát, illetve az ezekből képzett szubjektív válogatásomat, azaz „aktuális kedvenceimet” is. Ha egy-egy célpont mélyebben is érdekel, a hírlevélben mind a tíz részvényről találsz részletes elemzést is. A bevezető és záró gondolatok részeket pedig hónapról hónapra úgy írom meg, hogy olvasásuk felkészültebb, jobb befektetővé tegye az olvasókat.

A hírlevél részletesebb leírását a FALCON Method oldalon, itt találod.

Miért hoztam létre?

Nemzetközi szinten rengeteg befektetési hírlevél létezik, így első látásra nem túl okos dolog sokadikként, ráadásul magyarként indítani plusz egyet. Eredetileg nem is terveztem ezt. Évekig előfizetője voltam hat olyan amerikai hírlevélnek, amiket ma konkurensemnek nevezhetnél. Ahogy mélyült a tudásom, úgy vettem észre egyre több súlyos szakmai hibát és pontatlanságot bennük. Ahányszor felvetettem ezeket az íróiknak, folyamatosan olyan válaszokat kaptam tőlük, amikben egyrészt elismerik, hogy igazam van, ugyanakkor azzal védekeznek, hogy ezeket a hibákat csak én veszem észre, és egyébként így is tömegesen előfizetnek az emberek a szolgáltatásukra, ezért nem is nagyon terveznek változtatni a gyakorlatukon. Engem őszintén zavart ez a hozzáállás, és arra jutottam, hogy ha úgy érzem, tudok jobb minőségű szolgáltatást nyújtani a piacon lévők túlnyomó többségénél, akkor miért ne tennék egy próbát? Amikor az elhatározás megszületett, még nem sejtettem, mennyi munkát igényel majd az indulás…

Ne kockáztass semmit, mégis tudd meg, Neked való-e ez a prémium szolgáltatás!

Sosem voltam az a rábeszélős, nyomulós értékesítő típus, így most is inkább arra buzdítalak, hogy ha már az amerikai piacon bevett szokás az ingyenes próbaidő felajánlása, és ezért nekem is követnem kellett a trendet, akkor élj a lehetőséggel: nézz rá kockázatmentesen a legfrissebb hírlevélre, sőt a teljes eddigi archívumra is!

Ha az alábbi lépések mentén elindítod a 7 napos próbát, már rögtön az elején írj nekem, és adok is hozzáférést a magyar nyelvű videókhoz, valamint a személyes portfólióm követéséhez, hogy a legtöbbet hozhasd ki a tesztidőszakból.

  1. Érdemes mindenek előtt letöltened a thefalconmethod.com oldalról a Free Guide elnevezésű ingyenes anyagot, mert találsz benne egy kupont a hírlevélhez.
  2. Ezen az oldalon tudsz feliratkozni a prémium hírlevélre. Be kell majd írnod a bankkártya adataidat, de semmilyen összeg nem kerül levonásra a kártyádról, mivel a 7 napos próbaidőszak teljesen ingyenes! (A bankkártya adatok a világ egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb online fizetési szolgáltatójához kerülnek, én egy pillanatig sem látom őket.)
  3. A 7 próbanap alatt jelezheted felém emailben, ha valamiért mégsem szeretnéd a hírlevelet. Ekkor megszüntetem az előfizetésed, és semmit nem kell fizetned. Csak arra kérlek, hogy ne centizd ki nagyon a lemondást, mert nem ülök napi 24 órában gép előtt.
  4. Ha tetszik, amit látsz, akkor a próbaidő elteltével az éves előfizetési díj levonódik a kártyádról.
  5. Még egy fontos infó: a feliratkozás után azonnal eléred a prémium hírlevél teljes archívumát, tehát olyanról szó sincs, hogy csak a következő megjelenésre vársz, és addig nem kapnál semmit. Hidd el, bőven van már olvasnivaló az archívumban!

Az éves előfizetés 12 hónapig érvényes, nem számít, hogy közben mikor jön el a naptári év vége. Azért emelem ezt ki, mert sokan rákérdeztek.

A prémium hírlevél minden hónap első vasárnapján jelenik meg, a magyar nyelvű kiegészítő videót pedig egy-két nappal később teszem közzé. A videókat a hírlevél előfizetőjeként ezen az oldalon tudod megnézni: http://osztalekportfolio.com/falcon_method_videok

A 7 napos ingyenes próbában tényleg semmi kockázat nincs. Ha kíváncsi vagy a prémium hírlevélre, nézd meg még ma!

Minden részletet megtalálsz a thefalconmethod.com oldalon, engem pedig változatlanul elérsz az osztalekportfolio@osztalekportfolio.com címen, értelemszerűen magyarul is.