OsztalekPortfolio.com
„Tudják, mi okoz nekem örömet?
Az osztalékaim beérkezése.”
(John D. Rockefeller)

Zárt csoport osztalékbefektetőknek

osztalekportfolio.com - 2016. április 14., csütörtök 11:05

Ahogy az Osztalékból szabadon című könyvben és tréningben is jeleztem, fontosnak tartom, hogy létrejöjjön egy egymást segítő, támogató osztalékbefektető közösség, melynek tagjai tisztában vannak ezen irányzat gondolkodási keretrendszerével, és készek megosztani ötleteiket, konstruktív meglátásaikat.

Az OsztalékPortfólió.com oldal regisztráltjainak száma ma már a 700-at közelíti (a gazdára talált könyvek példányszáma pedig ennél is jóval magasabb), én viszont továbbra is egyedül igyekszem megválaszolni mindenki felmerülő kérdéseit. Nem vitás, hogy én vagyok a szűk keresztmetszet ebben a modellben, emellett nem gondolom, hogy az én véleményem lenne az „abszolút igazság” minden esetben, ezért sokkal inkább szeretném, ha egy olyan közösség vitatná meg ezeket a kérdéseket, melynek tagjai rendelkeznek a megfelelő alapokkal.

Osztalékból szabadon Facebook csoport

Ezzel el is érkeztünk egy lényeges ponthoz. A fenti célra létrejött zárt Facebook csoportba kizárólag olyanok léphetnek be, akik olvasták az Osztalékból szabadon könyvet vagy elvégezték a tréninget. Őszinte és szókimondó leszek: nincs szükség potyautasokra. Akkor jelentkezz, ha szeretnél hozzátenni a közösséghez és nem csak kapni tőle!

Ezen az űrlapon kérheted a felvételed. Az ott leírt és névvel publikusan is vállalt véleményed a szűrő, mely mutatja, hogy tényleg megismerted az osztalékbefektetési tudásanyagot és nem csak a könyv címlapját láttad a boltban. Egy „jó volt, vegyél fel a csoportba” típusú véleménnyel kérlek, ne jelentkezz.

Nem fogom a beérkezett válaszokat „minőségileg osztályozni”, csak annyit szeretnék látni rajtuk keresztül, hogy valóban elindultál az osztalékbefektetővé válás útján és értékes tagja lehetsz a közösségnek. A többi majd úgyis idővel, a gyakorlatban derül ki.

Mire szolgál a csoport? Megoszthatunk egymással az osztalékbefektetési keretrendszernek aktuálisan megfelelő célpontokat, illetve segíthetünk egymás kérdéseinek megválaszolásában. Véletlenül sem szeretnék azonban a könyvben és a tréningben átadott rendszerrel nagyon szűk kereteket szabni a csoport kommunikációjának: ha valaki úgy érzi, változtatna valamit a szűrési feltételeken, és a saját magához igazított rendszerének megfelelő célpontokat osztja meg, azt is szívesen fogadjuk.

Ez a közösség nem rólam szól és nem is én fogom egyedül működtetni. Rajtatok múlik, mit hozunk ki belőle! Tapasztalataim szerint, ha sok gondolkodó ember összejön, abból egész jó dolgok születhetnek. Az esélyt érdemesnek látom megadni erre, szóval, ha úgy érzed, jelentkezz!

Kérd a felvételedet itt: https://www.facebook.com/groups/osztalekbolszabadon
Majd töltsd ki ezt az űrlapot: http://goo.gl/forms/fBdlTLPgtb


comments powered by Disqus