OsztalekPortfolio.com
„Tudják, mi okoz nekem örömet?
Az osztalékaim beérkezése.”
(John D. Rockefeller)

Megérkezett a prémium hírlevél, ezt érdemes tudni róla

osztalekportfolio.com - 2017. szeptember 18., hétfő 12:34

Nagyságrendileg kilenc hónapja említettem a magyar OsztalékPortfóliós hírlevélben, hogy a fejlődés, továbblépés irányát egy nemzetközi szintű prémium hírlevél szolgáltatásban látom. Fogalmam sem volt akkor, hogy ennek elindítása annyi időt vesz igénybe, mint egy gyerek születése. Utólag kifejezetten örülök a folyamat során jelentkező rengeteg érdekes akadálynak, mert mostanra sokkal jobb minőségű, kiforrottabb terméket tudok elétek tárni, mint tehettem volna, mondjuk 3-4 hónapja. És a fejlődés természetesen nem áll meg.

Már az első néhány napban sok olyan kérdést kaptam, amikre szeretnék itt összeszedett választ adni, mert gondolom, hogy másokban is megfogalmazódnak hasonlók.

Mielőtt azonban belemennék a részletekbe, az új honlap címe: https://thefalconmethod.com

Az angol nyelvű könyv miben más, mint a magyar?

Az angol nyelvű könyv véletlenül sem a magyarnak a fordítása. Még részlegesen sem. Azért írtam, hogy elmagyarázzam a FALCON Method névre keresztelt részvény-kiválasztási rendszer lépéseit, és tényszerű bizonyítékokkal támasszam alá azok létjogosultságát. A könyv kéziratát véleményeztettem többek között a FAST Graphs elemzőszoftver alapítójával, Chuck Carnevale-lal, aki igen tapasztalt befektető, már születésem előtt komoly ügyfélvagyont kezelt. Mindössze két lábjegyzet beszúrását javasolta, ami megerősített benne, hogy jó úton járok.

Ha olvastad a magyar könyvet, akkor azt fogod megtudni az angol nyelvűből, hogy miben más és mennyiben összetettebb a prémium hírlevél mögött álló rendszer annál, amit itthon „tömeges használatra” átadtam. Ha nem olvastad a magyart, akkor is megérted majd az angolt, hiszen a nemzetközi piacra készítettem, ahol senki nem ismeri a magyarországi „munkásságomat”. A könyvről részleteket itt találsz: https://thefalconmethod.com/book

Mi van a hírlevélben?

Havi rendszerességgel egy bevezető és egy záró írás keretein belül megosztom a gondolataimat az aktuális piaci helyzetről, valamint némi edukációs tartalmat is csempészek ezekbe a szakaszokba. Közös érdekünk, hogy egyre jobban értsd, mit miért csinálok, és hogyan gondolkodom a piacról, illetve egyes lehetőségekről.

Egy összefoglaló oldalon bemutatom a rendszer eredményeként előálló havi Top10-es részvénylistát, valamint kiemelem az általam legjobbnak tartott vételi lehetőségeket. Meggyőződésem, hogy vannak, akik ezt az egyetlen oldalt fogják csak rutinszerűen használni, éppen ezért önmagában is letölthető ez az összefoglaló rész.

A Top10 részvény mindegyikéről adok egy olyan elemzést, mely átfogja azt a 3 dimenziót, amiket Warren Buffett leveleiből szűrtem ki. (Ha kíváncsi vagy ezekre, már az ingyenesen letölthető PDF-ből is megismered őket.) A szakmai okoskodás helyett a véleményemet is felvállalom minden egyes részvényről, az elemzések végén olvashatod, külön szakaszban.

Az ajánlások alapján összeálló FALCON Portfolio teljesítményét is követi a hírlevél, emellett ad egy szószedetet azokról a befektetési kifejezésekről, amiket elsőre esetleg nem mindenki ért. Használati utasítás, jogi nyilatkozat és a teljes FALCON adatbázissal kapcsolatos tudnivalók kapnak még helyet a havi hírlevélben.

A szeptemberi szám 39 oldalas lett, mégis eredményesen használható az egyetlen összefoglaló oldal alapján, amit komoly előnynek érzek. Akkor látod leginkább, mi van benne, ha az ingyenes próba keretében letöltöd az immár három havi archívumot, ez pedig el is vezet a következő kérdéshez…

Mennyibe kerül?

Ha megnyitod a „Free Guide” nevű PDF-et és használod a benne lévő kupont, akkor a standard 197$ helyett 97$-ba kerül az éves előfizetés. Efelett ÁFA sincs, mivel egy floridai részvénytársaságba tettem a tevékenységet és kitartóan leveleztem a kinti adóhatósággal, míg végül megfelelő állásfoglalást küldtek. Sokaknak ez is előny, bízom benne.

Két fontos dolog van még: aki kuponnal fizet elő, annak az árszint mindaddig kedvezményes, amíg az előfizetése aktív. (Magyarul: a jövőbeli árváltozások nem fogják érinteni.) A másik, hogy 7 napos ingyenes próbaidőszak van a hírlevélre, azaz kockázatmentesen megnézheted, hogy megfelel-e Neked. Ha valamiért nem, csak írj egy emailt a próbaidőszak alatt, és semmibe nem került a kaland. (A bankkártyádról semmi nem vonódik le a 7 napos próba megkezdésekor!)

Kinek jó ez a hírlevél?

Míg a magyar könyvben és tréningben átadott rendszert teljesen ingyenes forrásokkal is lehet üzemeltetni, addig a FALCON Method annyival sokoldalúbb, hogy erősen igényli a fizetős adat- és vizualizációs szolgáltatásokat. Konkrétan évente 1318$-t költök ilyenekre. (A könyv és a honlap miatt számoltam ki, amúgy jobb lett volna nem tudni.) Emellett egy havi hírlevél összeállítása nagyságrendileg 10 „munkanap” elfoglaltságot jelent. Ha ennyi pénzt és időt nem akarsz beletenni, miközben az értékét látod, akkor épp Neked való.

Mekkora portfóliómérettől éri meg a hírlevél előfizetés?

Nem nehéz kiszámolni, hogy egy 10.000$-os portfóliónak éves szinten kb. 1%-át „viszi el” a hírlevél ára. Ez alatt csak akkor éri meg, ha az éves 97$-os előfizetési díjat nem pusztán költségként értékeled, hanem a saját tudásod fejlesztésébe történő befektetésként kezeled. Ezt nem magyarázom tovább, mert annak idején én is mini portfólió kezelgetése mellett fizettem évi 500$-os nagyságrendű előfizetésekből többet is vidáman, elsősorban a tanulás kedvéért. Tapasztalataim szerint valaki vagy hasonlóan gondolkodik, vagy felesleges győzködni.

Csak angolul?

Azt álmodtam meg, hogy nemzetközi szinten 1000 fős tábornak fogok tudni segíteni a hírlevéllel. Amint ebből 100 magyar lesz, a következő havi szám megjelenésétől kezdve mindig kiadok majd egy magyar nyelvű kiegészítő videót, amiben végigmegyek a hírlevélen, esetleg plusz gondolatokat is megosztok, és igyekszem a kevésbé biztos angoltudással rendelkezők számára is ilyen módon könnyebben használhatóvá tenni az anyagot hónapról hónapra. Az első reakciók alapján abszolút elérhetőnek látom ezt a 100-as számot. (Kivéve, ha sokan arra játszanak majd, hogy megvárják ezt, és csak utána iratkoznak fel...)

A helyedben valószínűleg ezt csinálnám

Ha kicsit is érdekel a dolog, akkor első lépésként letölteném az ingyenes kisfüzetet (Free Guide). Ezt pár perc alatt át tudod olvasni és rögtön látod majd, hogy számodra logikusnak és elfogadhatónak tűnik-e a leírt megközelítés vagy pedig nem. Utóbbi esetben véget is ért a kaland, értelmetlen lenne több időt töltened vele. (Egyébként, ha annak idején valaki ilyen struktúrában beszél nekem a befektetésekről, ahogy a Free Guide-ban van, több évnyi tévelygéstől megkímélt volna.)

Ha a Free Guide gondolatmenetével tudsz azonosulni, és biztos, hogy érdekel a hírlevél, akkor következő lépésként már a 7 napos hírlevél próbaidőszakot érdemes elindítanod, mert így jársz a legjobban (többek között egy meglepetés ajándék miatt). A kupont mindenképp használd!

Ha még bizonytalan vagy, és többet akarsz tudni, illetve eleve „csak” tanulni akarsz, akkor a könyv letöltése lehet a következő lépés.

Technikai részletek

A hírlevél és a könyv is elektronikusan érhető el az oldalon:

Ezen a belső felületen érheted el a hírlevelet, az összefoglalót és a teljes adatbázist
Ilyen belső felületen érheted el a hírlevelet, az összefoglalót és az adatbázist
 
Innen töltheted le a könyvet
Innen töltheted le a könyvet



A havi hírlevél megjelenéséről mindig email értesítést küldök, ahogy a magyar oldalnál is évek óta történik.

A hírlevél ára dollárban rögzített, a honlapon bankkártyával lehet fizetni. (Mivel kérdésként felmerült: ehhez Neked nem kell dollár bankszámlával rendelkezned, magánszemélyként én sem tartok fenn ilyet.)

A jövőben a hírlevél előfizetőinek emailjei elsőbbséget élveznek, így elképzelhető, hogy a komolyabb beindulást követően már csak az ő leveleikre lesz kapacitásom válaszolni, ahogy azt korábban előre jeleztem.

Eddig abszolút pozitív visszajelzéseket kaptam, ezzel együtt hónapról hónapra látok fejlődési lehetőségeket, így egyre jobb lesz a szolgáltatás. Már három hónapja a prémium hírlevél archívumát hizlalom a munkámmal, töltsd le a free guide-ot, használd a benne lévő kupont és nézd meg kockázatmentesen, mit hoztunk létre! https://thefalconmethod.com


comments powered by Disqus