OsztalekPortfolio.com
„Tudják, mi okoz nekem örömet?
Az osztalékaim beérkezése.”
(John D. Rockefeller)

Mi a baj a korábban bevált befektetési receptekkel?

osztalekportfolio.com - 2019. június 27., csütörtök 10:38

Hosszú és kalandos fejlődési utat járt be az értékalapú befektetési megközelítés azóta, hogy Benjamin Graham letette az alapjait. A recept, ami egykor működött, sokszori módosításra szorult…

A következő kérdésekre keressük a választ:

 • Mi a probléma Ben Graham eredeti megközelítésével?
 • Hogyan manipulálhatják a vállalatok teljesen legálisan a közzétett eredményszámaikat?
 • Milyen egyszerű trükkökkel lehet még a cash flow kimutatást is kozmetikázni?
 • Lehetséges, hogy még az osztalék sem mutat valós képet a vállalat teljesítményéről?
 • Hogyan kezelik ezeket a súlyos problémákat korunk tudatos befektetői?

Az alábbi videóban és hanganyagban találsz útmutatást. (Az anyagok a FALCON Method című nemzetközi prémium hírlevél magyar nyelvű kiegészítőiként jelentek meg.)

 

Értelemszerűen az adott havi hírlevél magyar nyelvű kiegészítő anyagainak csak egy részletét tettem közzé publikusan elérhető formában. Ha ezt érted, akkor angoltudás nélkül is tudod használni a prémium hírlevelet! (Sokan csinálják így, itt láthatsz és hallhatsz véleményeket.)

Amit még érdemes tudnod:

 • A magyar anyagokban a saját részvényvásárlásaimat és eladásaimat is megmutatom, elmondom.
 • Ha nagyon nincs időd, az egyoldalas, külön letölthető összefoglaló PDF alapján is tudod építeni a portfóliódat.
 • Teljesen ingyenesen ránézhetsz a hírlevélre, a teljes archívumhoz és minden korábbi videóhoz hozzáférhetsz. Ha nem tetszik, a próbaidő alatt egy emailben lemondod, és semmit nem kell fizetned.


Így érdemes elindítanod az ingyenes próbát

Ha az alábbi lépések mentén elindítod a 7 napos próbát, már rögtön az elején írj nekem, és adok is hozzáférést a magyar nyelvű videókhoz, valamint a személyes portfólióm követéséhez, hogy a legtöbbet hozhasd ki a tesztidőszakból.

 1. Érdemes mindenek előtt letöltened a thefalconmethod.com oldalról a Free Guide elnevezésű ingyenes anyagot, mert találsz benne egy kupont a hírlevélhez.
 2. Ezen az oldalon tudsz feliratkozni a prémium hírlevélre. Be kell majd írnod a bankkártya adataidat, de semmilyen összeg nem kerül levonásra a kártyádról, mivel a 7 napos próbaidőszak teljesen ingyenes! (A bankkártya adatok a világ egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb online fizetési szolgáltatójához kerülnek, én egy pillanatig sem látom őket.)
 3. A 7 próbanap alatt jelezheted felém emailben, ha valamiért mégsem szeretnéd a hírlevelet. Ekkor megszüntetem az előfizetésed, és semmit nem kell fizetned. Csak arra kérlek, hogy ne centizd ki nagyon a lemondást, mert nem ülök napi 24 órában gép előtt.
 4. Ha tetszik, amit látsz, akkor a próbaidő elteltével az éves előfizetési díj levonódik a kártyádról.
 5. Még egy fontos infó: a feliratkozás után azonnal eléred a prémium hírlevél teljes archívumát, tehát olyanról szó sincs, hogy csak a következő megjelenésre vársz, és addig nem kapnál semmit. Hidd el, bőven van már olvasnivaló az archívumban!

A kupon által elérhető kedvezményes ár örökre szól, pontosabban addig, amíg aktív előfizetéssel rendelkezel. Akik kitartanak mellettem és hosszú távon követik ezt a befektetési stratégiát, azokat nem érintik a jövőbeli árváltozások. (Az éves előfizetés 12 hónapig érvényes, nem számít, hogy közben mikor jön el a naptári év vége. Azért emelem ezt ki, mert sokan rákérdeztek.)

A prémium hírlevél minden hónap első vasárnapján jelenik meg, a magyar nyelvű kiegészítő videót pedig egy-két nappal később teszem közzé. A videókat a hírlevél előfizetőjeként ezen az oldalon tudod megnézni: http://osztalekportfolio.com/falcon_method_videok

A 7 napos ingyenes próbában tényleg semmi kockázat nincs. Ha kíváncsi vagy a prémium hírlevélre, nézd meg még ma!

Minden részletet megtalálsz a thefalconmethod.com oldalon, engem pedig változatlanul elérsz az osztalekportfolio@osztalekportfolio.com címen, értelemszerűen magyarul is.


comments powered by Disqus